img

Вести

Незаборавна новогодишња ноћ у Руми

img

Print

Срећни, весели и  распевани Румљани су са осмехом дочекали нову 2024. годину. Централна прослава дочека Нове године одржана је традиционално на Градском тргу, а за Румљане су певали прекаљени извођачи, легенде народне музике: Мирослав Илић, Аца Лукас и Митар Мирић.

Више хиљада Румљана и грађана суседних општина, изабрало је због сјајног музичког програма, али и пратећих садржаја у оквиру овогодишње манифестације Зимска бајка, баш наш град за прославу Нове године.

Музички спектакл започео је нешто после 18 часова и трајао све до близу један час иза поноћи, а по речима публике, иако је конкуренција велика, ово је био један од најбољих концерата који је одржан на Градском тргу у последњих неколико година.

Низали су се хитови доајена народне музике. Публика је хорски певала ванвременске песме, а раскошним ватрометом у поноћ улепшан је новогодишњи спектакл у нашем граду.

Председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић пожелела је свим грађанима наше општине да им нова 2024. година буде испуњена здрављем, миром, љубављу и благостањем, да то буде година успеха и породичне среће.
donor
donor
donor
donor