img

Вести

Уручени новогодишњи пакетићи свим корисницима услуга Установе "Солидарност"

img

Print

У препознатљиво топлој и срдачној атмосфери, уз дивно дружење и раздрагане дечије осмехе, данас је Општина Рума организовала поделу новогодишњих пакетића свим корисницима Установе за пружање услуга социјалне заштите "Солидарност".

Председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић присуствовала је подели пакетића и пригодној приредби који су припремили корисници Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју.

"Као и сваке године и ове смо посетили нашу Установу Солидарност, Дневни боравак и кориснике обрадовали новогодишњим пакетићима. Они су  неизоставни део нашег друштва и наша је дужност да бринемо о њима. Поред самих корисника Дневног боравка ми смо пакетиће поделили и свим корисницима услуга лични пратилац и персонално педагошког асистента", казала је председница Ћирић Бошковић.

Око 70 корисника је присуствовало данашњој дивној приредби и подели пакетића, а новогодишње поклоне ће добити и сви они који данас нису могли да присуствују додели. Припремљено је преко 100 пакетића за кориснике услуга Установе "Солидарност".

Подсетимо, Општина Рума годинама уназад финансира рад Дневног боравка, пружајући подршку не само особама са сметњама у развоју, већ и њиховим породицама.

У знак захвалности штићеници ове Установе уручили су представницима румске општине пригодне поклоне у виду рукотворина израђених на креативним радионицама Дневног боравка.
donor
donor
donor
donor