img

Вести

Радови на уређењу плаже на језеру Борковац

img

Print

Након решења проблема са имовинско - правним односима на плажи језера Борковац, стекли су се услови за наставак радова.

„Поносна сам што смо сведоци потпуне трансформације овог простора“, изјавила је председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић која је посетила данас румско језеро Борковац.

Тренутно се ради на равнању терена, изградњи потпорног зида и припреме простора за постављање инсталација које ће учинити ову плажу правим местом за уживање. У плану је постављање бројних пратећих садржаја, попут тушева, јавне расвете и тоалета, како бисмо створили савршено окружење за све посетиоце.

„Рума је у средишту важних путева, а желимо да је учинимо и туристичким чвориштем. Уз велику подршку виших нивоа власти, радимо на томе да од нашег Борковца направимо једно од најлепших и најпопуларнијих туристичких излетишта у земљи“, казала је председница Општине Рума.

„Завршетком Фрушкогорског коридора, наша Рума постаје још значајнија и у туристичком смислу. Очекујемо пораст броја посетилаца и циљ нам је да им пружимо незаборавно искуство, истовремено приказујући богат туристички потенцијал наше општине“, истакла је председница Ћирић Бошковић.
donor
donor
donor
donor