img

Вести

Уз пригодне свечаности подељени новогодишњи пакетићи у Буђановцима и Вогњу

img

Print

Крајем прошле седмице Општина Рума започела је своју добро познату акцију бесплатне поделе новогодишњих пакетића, свим малишанима у нашој општини узраста до десет година.

Деца пакетиће добијају на кућну адресу, али широм општине одржавају се и организоване доделе новогодишњих поклона уз пригодну свечаност и фотографисање са Деда Мразом.

Баш такав случај је био данас са доделом пакетића у Буђановцима и Вогњу, где је у фискултурној сали школе и сеоском Дому културе, пакетићима обрадовано више стотина малишана.

Приредби буђановачких и вогањских ђака и додели пакетића присуствовала је и председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић, која је подсетила да је локална самоуправа обезбедила 6.000 пакетића, 1.000 више у односу на претходну годину.

„Сјајне су реакције и деце и родитеља. Леп гест наше општине је заиста наишао на добар пријем. Деца су одушевљена, са овим малим знаком пажње смо их обрадовали и улепшали им празнике“, изјавила је председница Ћирић Бошковић.

Пакетића има довољно за сву децу, Општина Рума не жели да прескочи ниједно дете, те је за време трајања акције поделе пакетића родитељима доступан и број телефона 022/478-314, на који, у случају потребе, могу добити додатне информације.
donor
donor
donor
donor