img

Вести

"Зимска бајка" у срцу Руме - Клизање и ове године бесплатно за сву децу

img

Print

Градски трг у Руми засијао је вечерас у пуном сјају! У прелепо украшеном амбијенту, препуном новогодишњих мотива, уз занимљив програм дечијих аниматора, вечерас је у Руми свечано започела "Зимска бајка", манифестација која је на Градском тргу објединила традиционалну "Божићну улицу" и "Ледену шуму".

Румски Градски трг домаћин је очаравајуће бајке од 11. децембра па све до 15. јануара наредне године. Током овог периода, очекује нас мноштво забавних програма, представа, анимација, школских и црквених наступа.

"Најузбудљивије поглавље "Зимске бајке" дефинитивно је клизалиште, створено за све љубитеље леда и акробација, а посебно доноси радост нашој најмлађој публици која се највише радује празницима",  истакла је председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић и додала да је баш као и претходне године, улаз  бесплатан за све посетиоце!

Осим клизалишта (радно време сваки дан од 10 до 22 часа), Зимска бајка доноси и приче о зимском уживању уз кувано вино, укусну храну, топле напитке, прелепу новогодишњу декорацију и неизоставне слаткише. Све ове чаролије моћи ћете пронаћи у шармантним кућицама које окружују наш прелепо окићен трг.

"Не заборавите да смо за Вас припремили спектакуларан дочек 2024. године, румска публика имаће прилику да ужива у целодневном програму и концертима три реномирана уметника народне музике", подсетила је председница Ћирић Бошковић.

Добродошли у нашу "Зимску бајку" - добродошли у Руму, где се бајке и снови не само сањају, већ и остварују!
donor
donor
donor
donor