img

Вести

Настављају се улагања у Спортски центар "Рума"

img

Print

"Од запуштеног спортског центра који је прокишњавао, а паркет пропао, направљена је најбоља спортску дворана у Срему где ће се у среду играти одбојкашка утакмица Лиге шампиона", поручила је председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић, која је данас обишла ову спортску установу.

У склопу овог реновирања, успешно су завршени радови на две свлачионице, спроведена је комплетна замена водоводних и електро инсталација, постављена је нова расвета, спуштени су плафони и уграђене модерне санитарије, постављена нова керамика.

"Посебно смо се фокусирали на Велику салу, где су у току завршни радови на замени дотрајале столарије новим ПВЦ прозорима. Очекујемо да ће ово не само побољшати енергетску ефикасност објекта, већ и створити пријатнији амбијент за све кориснике", казала је председница Ћирић Бошковић најавивши да ускоро крећу радови на реновирању куглане која ће добити потпуно нови сјај.

"Тежимо да што бољим условима утичемо на развој спорта у нашој општини и промовишемо здрав начин живота. Наставићемо да радимо на развоју спортске инфраструктуре како бисмо подржали локалну спортску сцену и пружили свима прилику да у одличним условима постигну што боље резултате", закључила је председница Општине Рума.
donor
donor
donor
donor