img

Вести

Одличан наступ румских гимнастичарки

img

Print

Сјајан викенд је иза румских гимнастичарки ГРСК "РУ РИТ МА". У 4. колу купа Војводине у спортској гимнастици, које је одржано у Новом Саду, младе Румљанке су избориле пласман на државно такмичење, а у појединачној конкуренцији остварени су одлични резултати.

Тара Малетић је освојила прво место у категорији ученица од 1. до 4. разреда, док је у категорији од 5. до 6. разреда најбоља била Мила Дробац.
Сара Зинаић је освојила треће место у конкуренцији од 7. до 8. разреда, а бронзом се окитила и Елвана Стајки у категорији средњих школа.

У екипној конкуренцији ученица од 5. до 6. разреда освојено је друго место, а за румски гимнастичарски клуб су наступиле: Мила Дробац, Николина Новчић, Ана Радвањ, Теодора Гаковић и Милица Петковић.
Средњошколске су освојиле треће место у саставу: Марија Мартиновић, Милица Држајић, Елвана Стајки и Ива Ђумић.
Најмлађе такмичарке у конкуренцији од 1. до 4. разреда су биле шесте, а наступиле су: Тара Малетић, Дајана Стојановић, Емилија Китић, Дуња Милинчевић, Катарина Катић, Лара Перић и Дуња Радвањ.
Тренери ГРСК "РУ РИТ МА" су Душица Орловић и Љиљана Орловић.

Такође, у Оџацима на државном првенству у дечијем фитнесу Тара Малетић је освојила златну медаљу у категорији девојчица рођених 2013. године, док је Сара Зинаић (2009. годиште) такмичење завршила на четвром месту.
donor
donor
donor
donor