img

Вести

Јавни позив за субвенционисање превоза ученика средњих школа

img

Print

Општина Рума обавештава своје суграђане да се дана 21.08.2023.године расписује Јавни позив за субвенционисање превоза ученика средњих школа са територије Општине Рума.

Јавни позив траје до 22.09.2023.године.

Приликом подношења документације за међуградски превоз, (Одељење за друштвене делатности, Главна 107), апелује се на средњошколце да је обавезан документ који прилажу потврда/уверење о уписаној школској години, ЈМБГ, као и очитана лична карта (уколико је средњошколац не поседује потребна је лична карта једног од родитеља).

Сви средњошколци који као превозно средство до средње школе користе Воз на релацији Рума-Шабац, неопходно је да поред горе наведеног доставе и број важеће легитимације издате од стране АД Воз (у седиште АД Воз Рума доставити копију уверења/потврде из школе, док је оригинал неопходан у Одељењу).

Када је у питању градски и приградски превоз Мастер бус, у Одељење долазе само средњошколци који први пут остварују ово право, док сви остали (који имају показне карте од предходне школске године), иду директно у Мастер бус са старом показном картом и уверењем/потврдом о уписаној школској години.

 

Јавни позив

Захтев - Градски

Захтев - Приградски

Захтев - Међумесни

Изјава - ЗУП
donor
donor
donor
donor