img

Вести

Санирање последица невремена

img

Print

Све екипе јавних предузећа су на терену, водоснабдевање је стабилизовано у целој општини, интезивно се ради на поправци електромреже тамо где још увек нема струје! Сви путни правци су прочишћени, стабла су уклоњена! Радићемо целу ноћ и нема стајања док све не поправимо!
Хвала свим суграђанима који су без размишљања притекли у помоћ комшијама, радницима Водовода и Kомуналца, ватрогасцима и полицији, хвала и онима који су изашли да почисте испред своје куће и тако допринесу општој стабилизацији! Хвала свима који су били одговорни и који су на било који начин помогли храбрим радницима који су увек ту за своју Руму!
Молим суграђане да не верују измишљотинама на фејсбуку које пласира опозиција жељна јефтиних политичких поена и радовању свакој несрећи која задеси наш народ како би оптужили власт! Нико нигде није заглављен, нико није страдао, нико није повређен и то је најважније! Причињена је материјална штета, а захваљујићи одговорној буџетској политици она ће бити отклоњена и санирана у најкраћем могућем року!
Заједно можемо све!

Председница Општине Рума

Александра Ћирић
donor
donor
donor
donor