img

Вести

Нови концертни спектакл на Градском тргу

img

Print

Утисци са фантастичног синоћњег концерта Саше Матића још су свежи, а румска публика је вечерас имала прилику да уживала у новом музичком спектаклу.

Овог пута Градским тргом је одјекивао прави музички рокенрол ватромет, чиме је на најбољи могући начин потврђена сва разноликост и лепота овогодишње манифестације Културно лето. Заиста је програм понудио најразноврсније музичке стилове, а по  традицији рокенрол концерти посебну пажњу изазивају међу Румљанима.

Било је тако и вечерас. Прекаљени рокери, култни нишки Кербер презентовао је јединствену музичку детонацију, која није садржала само енергичне и жестоке тонове, већ и лирске нити нежности.

Ерупцију одушевљења изазвале су Ратне игре, Небо је мало за све, Мезимац, те је публика здушно, углас, пратила вансеријски вокал Галета, фронтмена Кербера.

За сваку похвалу наступ је имао и Фреди Кругер, један од концертно најактивнијих румских рок бендова у протекле две деценије. Кругери су и овог пута испоручили бескомпромисну рок свирку, коју је публика и те како аплаузима знала да награди.
donor
donor
donor
donor