img

Вести

Реновирање Спортског центра

img

Print

Општина Рума наставља улагања у Спортски центар, те су данас тим поводом председница Општине Рума Александра Ћирић и њена заменица Биљана Поповић Јовановић, посетили ову установу. У протеклом периоду је спроведено низ радова који су подигли квалитет Спортског центра, укључујући замену паркета у Великој сали, постављање ЛЕД расвете и семафора, као и имплементацију видео надзора, уређење фасаде и улаза у халу.

Управо је завршено реновирање Мале сале, која се користи за тренинге борилачких спортова и гимнастике. Спроведени су темељни електро радови, уз замену старих неонки модерном ЛЕД расветом. Ово ће резултирати бољим осветљењем простора, уз истовремено смањење енергетске потрошње. Такође, завршени су гипсарско-молерски радови, који су обухватили глетовање, кречење зидова и израду спуштених плафона. Замењена су и сва испуцала огледала, што доприноси модерном изгледу сале.

"Надам се да ће унапређени услови у Малој сали омогућити нашим талентованим спортистима још већи напредак, пружајући им додатну мотивацију и самопоуздање током тренинга. Општина Рума ће наставити да улаже у спорт и спортску инфраструктуру како би наши спортисти имали изванредне услове за тренирање и остваривање врхунских резултата", изјавила је председница Ћирић.
donor
donor
donor
donor