img

Вести

Општина Рума реновирала пошту у Кленку

img

Print

Пошта у Кленку од данас је лепше и комфорније место прилагођено потребама савремених корисника. Локална самоуправа финансирала је комплетну реконструкцију објекта уређеног по свим модерним стандардима, баш онако како мештани једног од највећих села наше општине и заслужују.

Реновирану пошту у Кленку данас је посетио директор Пошта Србије Зоран Ђорђевић који се захвалио Општини Рума на подршци и најавио у Кленку постављање пакетомата.

"Заиста је веома важно за све становнике да имају модерне поште, да су им доступне све оне услуге које има и становништво у градским срединама. До сада смо увели 420 пакетомата у великим градовима, идеја је да их сада проширимо на мање средине, да људи и у Кленку имају доступан пакетомат, како би грађани имали могућност да дођу до својих пошиљака и пакета када то год њима одговара. Тиме ћемо растеретити наше достављаче и поштаре са једне стране, а са друге пружићемо тај један виши квалитет услуге Поште Србије", изјавио је Ђорђевић.

Пошта у  Кленку је била у изузетно лошем стању па су тако радови обухватили комплетну реконструкцију електроинсталација, керамике, молерске радове, санацију мокрог чвора, а председница Општине Рума Александра Ћирић најавила је нова општинска улагања у поште у Хртковцима и Никинцима, као и главну градску пошту.

"У договору са Поштом Србије ми смо определили сопствена средства како би омогућили боље услове и за раднике, али пре свега наше грађане који свакодневно долазе у пошту подижу новац, пензије, плаћају рачуне и слично. Нама је важно да мештани Кленка могу све то обавити у свом селу, а не да иду у Руму удаљену тридесетак километара. Разговарали смо са директором Ђорђевићем и предочили му спремност да помогнемо уређења пошта и у другим већим местима наше општине и у самом граду", казала је председница Ћирић.
donor
donor
donor
donor