img

Вести

Приводе се крају радови на уређењу центра Добринаца

img

Print

У циљу равномерног развоја сеоског и градског подручја, инфраструктурни радови координирано се изводе на целој територији румске општине.

Председница Општине Рума Александра Ћирић и заменица Биљана Поповић Јовановић посетиле су данас Добринце где се у центру села приводе крају радови на уређењу платоа испред здравствене амбуланте, зграде месне заједнице и вртића „Полетарац".

Председница Ћирић је истакла да је са сарадницима обишла све месне заједнице, те да су у разговору са грађанима одређени приоритетни пројекти чију реализацију финансира Општина Рума.

Слушамо шта је то грађанима најбитније у њиховој месној заједници. Тако смо овде у Добринцима прошле године асфалтирали две важне улице у селу, уредили мрежу атарских путева, реновирали фискултурну салу у оквиру школе. Сада завршавамо уређење платоа испред сеоске амбуланте и асфалтирамо аутобуска стајалишта такође на сугестију грађана и мислим да су мештани задовољни", изјавила је председница Ћирић.

Председница Ћирић и заменица Поповић Јовановић искористиле су данашњу посету Добринцима да обиђу и сеоску амбулатну и разговарају са здравственим радницима, али и грађанима шта је то потребно учинити да се ниво услова за пружање адекватне медицинске помоћи подигне на још виши ниво.

„Настојаћемо да ове године кренемо и у пројекат санације амбуланте, да реновирамо кров, променимо столарију. Ту је поред и зграда месне заједнице и објекат предшколске установе „Полетарац", где такође треба реновирати кров. Уз школу ово су важна места за друштвени живот села, стога је центар приоритетна локација за уређење, а потом ћемо наставити и друга улагања у зависности од потреба мештана", истакла је председница Ћирић.
donor
donor
donor
donor