img

Вести

Уручени новогодишњи пакетићи корисницима Дневног боравка

img

Print

Као и претходних година, Општина Рума је и ове године припремила новогодишње пакетиће за кориснике Дневног боравка/центра за децу и младе са сметњама у развоју који функционише у оквиру Установе за пружање социјалне заштите "Солидарност".

Испред локалне самоуправе новогодишње пакетиће корисницима су уручиле председница Општине Рума Александра Ћирић и њена заменица Биљана Поповић Јовановић.

У знак захвалности штићеници ове Установе припремили су новогодишњу приредбу и представницима румске општине уручили пригодне поклоне.

"Ово је време даривања, ово је време дружења, показивања пажње, бриге и нежности према свим драгим људима, нашим суграђанима. Ми традиционално као и сваке године делимо пакетиће и корисницима Дневног боравка при установи "Солидарност". Ове године смо их поново посетили, измамили су нам осмехе на лица, заиста су нам приредили један леп дочек и представу, што говори колико запослени у установи "Солидарност" добро раде са њима, колико их читаве године припремају за овакве манифестације, њима сваки знак пажње пуно значи. Уживали смо дружећи се са њима и дарујући им ове празничне пакетиће и ми смо добили њихове традиционалне поклоне. Свих 35 корисника је добило пакетиће као и сва деце са територије Општине Рума. Желимо им пуно среће и здравља у новој години и наравно пожелели смо да наставимо и даље да се дружимо у овако лепим приликама и у свакодневним приликама, да нас посећују и да и даље имају добре услове за рад и њихово дружење у боравку", изјавила је председница Ћирић.
donor
donor
donor
donor