img

Вести

Реконструкција крова на тржници

img

Print

Ове седмице започета је реконструкција крова на Градској тржници у Руми за шта је из буџета издвојен износ од 3.000.000 динара.  Радове на замени кровне конструкције изводи ЈП "Kомуналац", а биће замењени панели, олуци и опшивци.

"Од дана када је тржница направљена нико се није сетио да један динар уложи у објекат одакле се суграђани снабдевају прехрамбеним производима.  Kров на објекту је дотрајао и услед лоших временских услова прокишњавао, те смо одмах реаговали и издвојили средства за замену и постављање новог кровног покривача, како бисмо проблем што пре решили и како би Градска тржница наставила са радом у адекватним условима. На пролеће почињу радови замене столарије, постављање новог пода и расвете, а морамо се позабавити и климатизацијом", поручила је председница Општине Рума Александра Ћирић.

"Желимо да наши суграђани који су свакодневно запослени у тржници, као и потрошачи који се овде снабдевају буду задовољни условима у којима се продају млеко, сир, месо и други прехрамбени производи", нагласила је председница Ћирић.
donor
donor
donor
donor