img

Вести

Почетак радова на уређењу Спортског центра "Рума"

img

Print

Зграда која је била место окупљања најбољих спортиста у региону, а и шире, поново ће добити свој некадашњи изглед.

Започети су радови на Спортском центру "Рума" и прво се обавља детаљно прање и сређивање фасаде. Површине које не буду могле да се оперу биће окречене, а биће уклоњене све нелегално постављене рекламе  и фасада ће бити потпуно сређена.

Ускоро ће бити започети радови на реконструкцији крова и постављању новог паркета,  што представља капитална улагања за овај објекат који се са проблемима прокишњавања и дотрајалог и похабаног паркета бори годинама.

"Истражујемо тржиште и утврђујемо средства неопходна за вентилацију, климатизацију, лед расвету и модеран лед семафор и озвучење у Великој дворани, као и средства за уређење и реконструкцију платоа и степеништа на улазу и за постављање спољашњег и унутрашњег видео надзора. Након ових радова следи комплетна реконструкција куглане и теретане", изјавила је председница Општине Рума Александра Ћирић.

"Циљ нам је да овом објекту вратимо стари сјај и спортску публику на трибине, да наша спортска хала поново постане центар свих важнијих спортских збивања у региону. Упоредо са улагањем у спортску инфраструктуру улажемо и помажемо свим спортским клубовима. Ускоро почиње комплетно уређење свих спортских терена у граду, а након тога и у сваком селу са комплетно новом подлогом и мобилијаром", казала је председница Ћирић.

 
donor
donor
donor
donor