img

Вести

Сјајна атмосфера на концерту Гаравог сокака

img

Print

Романтично, али пре свега весело и разиграно вече подарио је својим концертом Гарави сокак Румљанима. Поново је бенд који у себи носи сву лепоту војвођанске равнице са одушевљењем дочекан у нашем граду, а у публици су и овог пута подједнако била заступљена деца, млади, средовечни, они у зрелим годинама.

Сви они уживали су у готово носталгичним нотама неког бајковито дочараног времена, углас певајући добро познате стихове Банета Крстића.

Пуна два сата трајало је дружење на Градском тргу прожето најдивнијим нотама и емоцијама.

„Увек је лепо у Руми, ја у Руму долазим и приватно, имам једну малу кућу на 10 км одавде, јер сам желео да преселим себе и своје у овом стадијуму живота у ове крајеве. Јако ми се свиђа Фрушка гора и схватам ово као саставни део Фрушкогорја. Ви сте једна дивна варош која напредује и кад год дођем видим да је нешто ново и мислим да Рума има једну сјајну будућност  посебно у једном хуманом смислу, верујем да ће у Руми моћи лепо да се живи и да ће људи хтети да дођу овде. Ова димензија је оно што је потребно људима у 21. веку. Да се задржи нека хуманост, нека људскост, да људи кажу једни другима добар дан, ја тако доживљавам Руму и тако прилазим концерту, увек сам се тако осећао. Ипак, Рума ме познаје мало мање него Нови Сад па имамо услове да се шармирамо “, са осмехом је изјавио Бане Крстић, певач и фронтмен Гаравог сокака.

Програм Културног лета се наставља већ сутра, а до краја манифестације очекује нас заиста још пуно лепих вечери.
donor
donor
donor
donor