Радови на крову Дома културе у Малим Радинцима

величина слова

7. децембар 2017.

Živko StojkovićОпштина Рума, у сарадњи са МЗ Мали Радинци, финансира замену дела крова на згради сеоског Дома културе и објекту у коме се налазе просторије месне заједнице и месне канцеларије.

Општина Рума је за ту намену одвојила око 275.000 динара, а очекује се да ће се радови окончати до краја седмице, каже Живко Стојковић, председник МЗ Мали Радинци.

"Општина Рума нам је још једном изашла у сусрет и обезбедила средства да променимо старе, дотрајале лесонит и азбестне плоче на крову зграде. Кров је доста оштетио и олујни ветар који је средином септребра погодио нашу општину. Сада уместо старих плоча постављамо кровни филцани лим, а упоредо се изводе радови и на постављању нових олука", изјавио је Стојковић.

KrovОн је нагласио и да ће се постављање олука изводити у две фазе, као и да ће месна заједница у наредној годину кренути у реализацију пројекта проширења сеоског гробља, за шта има подршку Општине Рума.

Подсетимо, румска локална самоуправа је у Малим Радинцима финансирала и адаптацију здравствене амбуланте, просторија Савета месне заједнице и свечане сале која се користи за потребе села, а урађена је и ограда на фудбалском игралишту.

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001