Одбојкашице Визуре из Руме освојиле Суперкуп Србије

величина слова

10. октобар 2017.

Одбојкашице Визуре су у свом новом дому, у Руми, пред 800 гледалаца освојиле Суперкуп пошто су за 68 минута савладалe Јединство из Старе Пазове са 3:0(25:15, 25:22, 25:14).

Шампионке су се тако освајачицама Купа реванширале за прошлогодишњи пораз, а гошће су само у другом сету пружиле јачи отпор, али нису успеле да изједначе и учине меч узбудљивијим.У победничком тиму одскочиле су Лозо са 14, Алексић са 13 и Ерић са 10, а код Јединства само Вујновић са 10 поена.

 

Визура је четврти пут у историји освојила титулу победника Супер Купа Србије, пошто је током сва три сета била квалитетнији ривал у дуелу са Јединством из Старе Пазове.

Утакмицу у Руми посматрали су Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Иван Миљковић, први потпредседник ОСС, Петар Богуновић, председник ОСВ, Слободан Бошкан, председник ССВ, Вељко Петковић, Андрија Герић и Васа Мијић, некадашњи репрезентативци и освајачи златне медаље на ОИ у Сиднеју.

Иван Миљковић, први потпредседник ОСС, предао је Слађани Ерић, капитену Визуре из Руме, пехар и трофеј намењен победнику V Супер Купа Србије 2017.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001