Представа Градског позоришта Рума "ИСТИ а рАзЛиЧиТи"

величина слова

3. септембар 2017.

Представа "ИСТИ а рАзЛиЧиТиУ среду, 4. октобра, у 12.00 часова, на великој сцени Културног центра "Брана Црнчевић" биће изведена представа "ИСТИ а рАзЛиЧиТи", Градског позоришта Рума – Дечија сцена за децу настала по мотивима драмског текста ”Пингвин Срета” Зоре Миочиновић, а у адаптапацији и режији Золтана Фридмана.

Позоришни пројекат је настао у сарадњи са удружењем за МНРО - Ментално недовољно развијене особе у Руми и корисницима Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју. Процес стварања позоришне представе од идеје до премијере, а у сарадњи са стручним сарадницима и родитељима подржан на општинском конкурсу за културу.
Представа је намењена деци у вртићу и ученицима од 1. до 6. разреда и на веома занимљив и деци пријемчив начин се бави темом различитости и толеранције. Кроз више животних ситуација од рођења па до поласка у школу пратимо животни пут једног пингвина – Пингвина Срете, који се рађа без руку и који због овог физичког недостатка наилази на многе препреке и неразумевање околине. 
Трајање представе је око 40 минута. Цена улазнице је 150 динара.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001