Укључи се! Предложи пројекат!

величина слова

4. септембар 2017.

Plakat ParticipativnoОпштина Рума трећу годину заредом кроз пројекат "Партиципативно буџетирање" укључује грађане у планирање буџета за наредну годину.

Учешће грађана у што већем броју помоћи ће нам да боље сагледамо потребе наше заједнице.

Уколико имате идеју за пројекат који би учинио живот у нашој општини квалитетнијим и лепшим, можете попунити и предати упитник/анкетни листић у Услужном центру - Орловићева бр. 5 и сеоским месним канцеларијама.

Tакође, електронска верзија упитника се налази на на нашој интернет презентацији и можете је преузети овде.

Неопходно је да упитник у Word формату сачувате на свом рачунару, попуните и пошаљете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Предлоге можете доставити од 04.9.2017. до 10.09.2017. године.

Ваше идеје за пројекат би требало да се односе искључиво на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе, јер се и финансирање обезбеђује искључиво из средстава буџета општине.

Ваш предлог има шансу да уђе на листу приоритета за које ће гласати грађани/ке, а који ће бити финансирани из буџета општине у 2018. години.

О листи предложених пројеката и осталим детаљима акције информишите се на сајту општине: www.ruma.rs или путем телефона 022/433-518.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001