Марија Милић je Мис Руме

величина слова

31. јул 2017.

Марија Милић Мис РумеДеветнаестогодишња Марија Милић победница је полуфиналног такмичења за Мис Србије које је синоћ одржано на Базену „Борковац“. За прву пратиљу изабрана је Ања Стојсављевић, а титулу друге пратиље понела је Светлана Зајец.

Председница компаније Miss Yu Весна Југовић Да Винча је рекла да је одлука да Марија Милић буде Мис једногласна.

„Сви чланови жирија су гласали да Марија буде Мис, то се ретко дешава. Свих шест девојака, дакле Мис Руме, обе пратиље, Мис шарма, Мис фотогеничности и још једна девојка која је ушла у ужи избор, доћи ће на финални кастинг и вероватно ће нека од њих ући на финални избор за Мис Србије и добити стипендију за четворогодишње студије“, изјавила је Весна Југовић Да Винча.

Победница Марија Милић је изјавила да јој је велика част што је понела титулу Мис Руме.

„Све девојке су биле одличне. Захвалила бих се Miss Yu компанији која је била све време уз нас и велика подршка. Једва чекам избор за Мис Србије. Идемо до победе!“

Избор за Мис Руме на Базену БорковацПредседник Скупштине општине Рума, Стеван Ковачевић пожелео је победници да успешно представља Руму и Срем на финалном такмичeњу за избор за Мис Србије.

„Вечерашња ревија је показала да Рума има потенцијале да организује манифестације оваквог типа које су значајно освежење у забавно-рекреативним садржајима које нуди наш град“, рекао је Стеван Ковачевић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001