Рума домаћин полуфиналног такмичења за Мис Србије

величина слова

25. јул 2017.

Press u HoteluРумски Базен "Борковац" биће домаћин званичног полуфиналног такмичења за Мис Србије, на коме ће учествовати девојке из региона Срема. Такмичење ће се одржати у недељу 30. јула са почетком у 21 час, а за пласман на финално такмичење бориће се 15 девојака.

Тим поводом синоћ је у румском Хотелу "Парк" одржана конференција за медије на којој су говорили представници румске локалне самоуправе, Базена Борковац и председница компаније Miss Yu Весна Југовић Да Винча.

Велепни румски базен у уређеном излетишту испунио је све строге критеријуме да буде домаћин полуфиналног такмичења, казала је Весна Југовић Да Винча.

"Постоје стандарди који морају бити испуњени да би се добило домаћинство за једно овакво такмичење. Ми смо већ приликом првог обиласка базена у Борковцу сагледали његов пун потенцијал и могу вам рећи да у недељу очекујемо један прави спектакл у Руми. За само полуфинално вече спремна су бројна изненађења, сјајан музички програм, стога сам сигурна да ће ово заиста бити вече за памћење", изјавила је Весна Југовић Да Винча похваливши и сарадњу са Општином Рума.

Заменица председника Општине Рума Марија Стојчевић и председник СО Рума Стеван Ковачевић сагласни су да ће недељно такмичење у Руми допринети промоцији града.

"Са великом радошћу смо прихватили домаћинство. Ово полуфинално такмичење ће свакако пуно значити за промоцију базена, нашег града и наше општине. Ја се надам да ће наша сарадња и убудуће бити овако добра", рекла је Марија Стојчевић.

Победница полуфиналног такмичење, која ће понети прву званичну титулу Мис Руме добиће као награду, између осталог, и четворогодишњу стипендију за студије.

Све заинтересоване девојке могу још данас и сутра да се јаве компанији MISS YU и пријаве за такмичење.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001