Активности корисника Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју и Дневног центра за одрасле особе са интелектуалним и менталним сметња

величина слова

12. јун 2017.

Дворац ФантастКорисници Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју и Дневног центра за одрасле особе са интелектуалним и менталним сметњама Центра за социјални рад Општине Рума учествовали су на меморијалном скупу "Александра Сашка Шећеров" у оквиру XV сусрета вајарских радионица дневних боравака са територије АП Војводина. Позив је уследио од стране директора СОШО "Милан Петровић" Славице Марковић, а окупљање гостију било је у едукативном кампу Ченеј. Општина Рума организовала је превоз корисника до Ченеја.

 

Такође дугогодишњи пријатељи и сарадници Црвеног крста Рума, сада већ традиционално, у оквиру њиховог редовног годишњег плана рада, одвојили су значајна средства да корисницима Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју поклоне тренерке и да организују једнодневни излет у којем су корисници Дневног боравка и Дневног центра Центра за социјални рад Општине Рума обишли Врдничку кулу и дворац "Фантаст" у Бечеју.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001