Партиципативно буџетирање - Добринци дали свој глас најбољим предлозима

величина слова

15. новембар 2016.

DobrinciГрађани Добринаца су данас у центру села гласали за најбоље пројекте који могу живот у нашој општини учинити квалитетнијим и лепшим.

Фаворит мештана Добринаца је свакако пројекат реновирања Дома културе у овом селу, али су и сви остали предложени пројекти, по признању Добринчана, добили по неки глас.

Подсетимо, на предлог грађана на гласачком листићу се налази 6 градских и 4 сеоска пројектна предлога.

Гласа се заокруживањем три предлога и то по принципу: заокружи два градска и један сеоски предлог, или заокружи један градски и два сеоска предлога.

Тим за имплементацију пројекта "Партиципативно буџетирање" је дефинисао овај модел гласања како би мотивисао грађане Руме да дају подршку неком од сеоских пројеката и обратно да мотивише људе из сеоских месних заједница да гласају за неки пројекат важан за градско становништво.

До 21. новембра грађани могу гласати радним данима, у времену од 7.00 до 15.00 часова, у Услужном центру - Орловићева бр. 5 и у згради Општине Рума - Главна 107.

Све време гласања грађанима Општине Рума је доступно гласање и електронским путем.

Електронска верзија гласачког листића се налази на нашој интернет презентацији и можете је преузети овде.

Неопходно је да упитник у PDF формату сачувате на свом рачунару, попуните и пошаљете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001