Партиципативно буџетирање - Гласали Хртковци и Буђановци, у петак гласање у Никинцима, Витојевцима и Платичеву

величина слова

22. oктобар 2020.

Мобилна гласачка кутија обишла је данас Буђановце и Хртковце, два села у којима је кроз "Партиципативно буџетирање" реализовано већ неколико пројеката.

Сутра се завршава обилазак румских села у оквиру шестог циклуса пројекта укључења грађана у креирање локалног буџета. Мобилна гласачка кутија биће доступна грађанима Витојеваца, Платичева и Никинаца. У центру Витојеваца грађани ће моћи да гласају од 8:30 до 10:00 часова, у центру Платичева у времену од 10:30 до 12:00 часова, док ће се у Никинцима гласати од 12:30 до 14:00 часова.

Подсетимо до 27. октобра 2020. године могуће је гласати и електронским путем. Eлектронска верзија упитника се налази на нашој интернет презентацији и можете је преузети овде.

Неопходно је да упитник у Word формату сачувате на свом рачунару, попуните и пошаљете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Сваког радног дана до 27. октобра, у времену од 7.00 до 15.00 часова, грађани могу гласати у Услужном центру - Орловићева бр. 5 и у згради Општине Рума - Главна 107.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001