Партиципативно буџетирање - Два села данас гласала, у четвртак гласање у Хртковцима и Буђановцима

величина слова

21. октобар 2020.

Грабовчани и Кленчани имали су данас могућност да у својим селима гласају за најбоље пројектне идеје шестог циклуса пројекта "Партиципативно буџетирање".

Велики број грађана искористио је данас ту могућност, а реч је о селима која су већ имала победничке пројекте,  које је касније финансирала локална самоуправа. И Кленак и Грабовци су за своје школе кроз овај пројекат обезбедили ормариће за ђаке. Јавна набавка је завршена, уговор је потписан и врло брзо следи испорука ормарића у ОШ "23. октобар" и ОШ "6. ударна војвођанска бригада". Кленак је такође добио и игралиште за децу, а постављена су и нова аутобуска стајалишта.

У четвртак 22. октобра гласаће се у Хртковцима и Буђановцима. У Хртковцима мобилна гласачка кутија биће постављена у времену од 9 до 10:30 часова, а у Буђановцима од 11:00 до 12:30 часова.

Гласање у селима се одвија уз поштовање прописаних превентивних мера, а сви грађане наше општине овог циклуса могу гласати и из свога дома електронским путем. Eлектронска верзија упитника се налази на нашој интернет презентацији и можете је преузети овде.

Неопходно је да упитник у Word формату сачувате на свом рачунару, попуните и пошаљете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Са једне мејл адресе могуће је гласати само једном.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001