Укључи се - Предложи пројекат!

величина слова

1. септембар 2020.

Грађани румске општине могу од данас па до 10. септембра предлагати пројектне идеје које ће се уврстити у локални буџет за 2021. годину.

Ваше предлоге, који могу да побољшају живот у локалној заједници, можете слати електронским путем на мејл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. а образац можете преузети овде.

Кутије за прикупљање предлога постављене су на 18 локација у нашој општини, у две зграде Општинске управе у Руми (Главна 107 и Орловићева 5), као и у свим сеоским месним канцеларијама.

Најбоље идеје наћи ће се на листи приоритета, за које ће гласати грађани Општине Рума, а који ће бити финансирани из буџета у 2021. години, у оквиру пројекта Партиципативно буџетирање.

Подсећамо,сваки грађанин може да предложи колико год жели пројеката, не постоји ограничен број, али би требало да пројекти буду у интересу свих грађана, као и да су у надлежности локалне самоуправе.

Нема ни финансијских ограничења за пројекте, али акценат, као и до сада, треба да буде на микро пројектима, од локалног значаја.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001