"Партиципативно буџетирање" - Гласали Грабовци и Витојевци

величина слова

10. октобар 2019.

GlasanjeНакон становника Никинаца, Хртковаца, Кленка и Платичева, данас су у оквиру пројекта "Партиципативно буџетирање" гласали и грађани Грабоваца и Витојеваца.

Како би се на најбољи могући начин сагледале потребе градског и сеоског становништва и ове године је на снази добро познат модел гласања, који налаже да се важећим сматра само листић на коме су заокружене и градске и сеоске пројектне идеје.

На грађанима је избор да ли ће гласати за два градска и један сеоски пројекат, или за један градски и два сеоска.

Мобилна гласачка кутија наставља своју пут кроз села румске општине, а у петак 11. октобра гласаће Доњи Петровци и Путинци.

ParticipativnoУ центру Доњих Петроваца грађани ће моћи да гласају у времену од 8 до 9:30 часова, док је у Путинцима термин за гласање од 10 до 11:30 часова.

Грађани могу гласати предложене пројекте до 20. октобра.

Сваког радног дана у времену од 7 до 15 часова доступне су две локације у граду за гласање: Услужни центар - Орловићева бр. 5 и зграда Општине Рума - Главна 107.

Доступно је и гласање електронским путем, уз напомену да је са једне e-mail адресе могуће гласати само једном.

Све што је потребно је да гласачки листић преузмете са линка, попуните и пошаљете на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Преузми Анкетни/Гласачки листић

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001