img

Вести

Инклузивни пројекат ОМШ "Теодор Тоша Андрејевић"

img

Print

У организацији румске ОМШ "Теодор-Тоша Андрејевић”, а у оквиру пројекта под називом "Без граница – музика као инструмент инклузије”, који је подржао Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине, у петак 19. новембра, одржан је концерт класичне музике у Школи за специјално образовање "Антон Скала“ у Старој Пазови.

На концерту су наступили ученици издвојеног одељења румске музичке школе у Старој Пазови и показали изузетну умешност у владању како својим инструментима и сценом. Директор Основне музичке школе "Теодор-Тоша Андрејевић“, Дарко Ђокић, напоменуо је да су овакве сарадње битне као средство повезивања унутар локалне заједнице, али и међуопштинског простора.

Сарадници и пријатељи пројеката су: Општина Рума, Општина Пећинци, Центри за социјални рад Стара Пазова и Рума, Црвени крст Рума, Културни центар Рума, Културни центар Пећинци, Установа за пружање услуга социјалне заштите "Солидарност“, Дневни боравци за децу и младе са сметњама у развоју у Суботишту и Руми, ШОСО "Антон Скала“ Стара Пазова, Сремске новине и Румске новине...

Опширије на сајту Музичке школе
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Конкурси за пројекте
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor