img

Вести

Румљани одлични на Европском првенству

img

Print

На Европском првенству за јуниоре и кадете одржаном и Будви од 6. до 14. новембра у репрезентацији Србије нашло се  пет чланова румског кик бок клуба "Ру-09".

Милош Вуковић,старији јуниор до 71кг, у дисциплини лоу кик, Николина Касап, старија јуниорка до 65 кг, у дисциолини фул контакт, Јована Касап, старија јуниорка до 60 кг у дисциплини лоу кик, Иван Марковић млађи јуниор у дисциплини К1 до 60 кг, као и тренер Владимир Боговић, као члан стручног штаба репрезентације Србије.

Милош Вуковић је након освајања Балканског првенства ове године у Скопљу поново потврдио квалитет. У четвртфиналу је победио представника Пољске, затим у полуфиналу представника Турске, да би у финалу био поражен од руског репрезентативца и тако освојио сребрну медаљу на Првенству Европе. Николина Касап је након сребрне медаље са Балканског првенства додала својој колекцији и сребро са Европског. Поражена је од представнице из Француске у финалној борби. Јована Касап није имала среће у жребу и у четвртфиналу је поражена од нове европске првакиње из Пољске. Иван Марковић је у осмини финала поражен од представника Израела.

Све у свему сјајно издање румских бораца, који су још једном на међународној сцени потврдили свој таленат, наговестивши нове успехе.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Конкурси за пројекте
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor