img

Вести

Чишћење дивље депоније у Кленку

img

Print

Азербејџанска компанија Азвирт, ангажована на изградњи новог ауто - пута Нови Сад - Рума - Шабац, одлучила је да конкретним, личним примером укаже на важност друштвено одговорног пословања.

Наиме, компанија Азвирт је заједно са подизвођачима на изградњи ауто-пута, кренула у бесплатну акцију чишћења дивље депоније у Кленку, која се налази тик уз пут М-21.

Иницијативу Савета МЗ Кленак и локалне самоуправе су радо подржали, каже Владан Вулић, члан Савета МЗ Кленак и додаје да је ова дивља депонија специфична из разлога што се налази поред магистралног пута М-21, те да махом смеће бацају несавесни грађани који нису са територије наше општине.

"Захваљујемо се компанији Азвирт што су предузели конректну акцију, и то бесплатно, да очисте дивљу депонију насталу за врло кратко време. Показали су делом да имају слуха за локалне ствари и да су спремни да помогну у решавању проблема", рекао је Вулић.

Општина Рума је поред постављања еко табли упутила и апел грађанима да смеће одлажу на прописаним местима како би посао олакшали комуналним службама, али пре свега у сврху заштите животне средине.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Конкурси за пројекте
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor