img

Вести

Лепше школе за румске ђаке

img

Print

Овог летњег распуста румска општина наставља улагање у стварање бољих услова за рад и учење наших ученика, као и боравак у објектима основних и средњих школа, како у граду тако и у сеоским месним заједницама, све са циљем да ученици нову школску годину започну у лепшем и уређенијем простору. Подсећања ради, у претходном периоду завршени су радови на уређењу Гимназије "Стеван Пузић" и Техничкој школи "Миленко Брзак Уча".

У објекту Основне школе "Милош Црњански" у Хртковцима приводе се крају радови на термо изолацији, санацији и реконструкцији санитарног чвора, постављању нових керамичких плочица, као и замени дотрајале столарије.

У буђановачкој Основној школи "Небојша Јерковић" замењена је столарија, урађен главни прилаз школи, а следи и постављање паркета и ламината у учионицама.

У подручном одељењу путиначке Основне школе "Доситеј Обрадовић" у Жарковцу такође је замењена столарија, док је у школи "VI ударне војвођанске бригаде" у Грабовцима постављен ламинат површине 800m2 .

У Основној школи "Миливој Петковић Фећко" у Платичеву је постављен паркет, а за наредне дане планирани су радови на зидању ограде, малтерисању и изради фасаде у подручном одељењу у Витојевцима.

За радове на објектима основног образовања из буџета Општине Рума издвојено је 12,5 милиона динара са ПДВ-ом.
donor
donor
donor
donor