img

Вести

Базен Борковац од данас отворен за све купаче

img

Print

После више од годину дана паузе, данас је у Руми са радом почео базен "Борковац". Поводом почетка купалишне сезоне Установа "Спортски центар" Рума је одлучила да данас улаз буде бесплатан, али и да цене карата овог лета остану исте као и оне које су наплаћиване 2019. године.

Председник Општине Рума Слађан Манчић обишао је данас базен "Борковац" и том приликом истакао да је све спремно за почетак купалишне сезоне.

"Почиње са радом румски базен после паузе од годину, да не кажем две године, с обзиром на то да прошле године није био ни отворен због епидемије корона вируса. Директор Спортског центра и његови сарадници су ме уверили да је све спремно и колико видим базен је већ почео да прима своје прве посетиоце. Амбијент је добар, сва пратећа логистика је доста добра, обезбеђење је на својим местима, вода је добра, базени чисти, свлачионице, тушеви и све оно што прати ове садржаје на базену је у доста добром стању. Стога верујем да нема разлога да ово лето Румљани, али не само они, него и људи из околних градова и места, не проведу на румском базену. Ако узмемо у обзир да су цене карте остале на нивоу 2019. године, али уз остале богате садржаје које ће базен у наредном периоду да понуди, нема разлога да ово лепо летње време, које је пред нама, не проведемо на нашем румском базену", изјавио је председник Манчић.

Под покровитељством Општине Рума, а у организацији Спортског савеза Општине Рума и ове године на базену "Борковац" биће организована и бесплатна школа пливања, казао је директор Спортског центра "Рума", Игор Дамјанчук.

"Школа пливања креће 28. јуна, коју организујемо у сарадњи са Савезом спортова, са којима углавном спроводимо активности и мислимо да ће то проћи веома добро као што је пролазило свих претходних година. Оно што ми очекујемо је да ово буде једна од најбољих сезона на базену откада је отворен јер видимо да је интересовање јако велико, услови које смо овде направили су јако добри и очекујемо да све прође како треба и да ово буде најбоља година откада је базен отворен", рекао је Дамјанчук.

Ценовник дневних улазница:

Стандард целодневна: 400 дин. (после 15 часова: 200 дин.)

Ђаци, студенти и пензионери: 200 дин.

Деца од 7 до 12 година: 100 дин.

Породична(два родитеља и двоје деце): 800 дин.

Ценовник сезонских улазница:

Сезонска стандард: 6500 дин.

Сезонска за ђаке, студенте и пензионере: 4500 дин.

Синдикална сезонска: 5000 дин.

Сезонска један родитељ и једно дете: 8000 дин.

Сезонска двоје родитеља и двоје деце: 14.000 дин.
donor
donor
donor
donor