img

Вести

Почело асфалтирање улице 15. август

img

Print

Реконструкција улица 15. мај и 15. август, инвестиција вредна 320 милиона динара, коју заједнички финансирају Општина Рума и АП Војводина, приводи се крају.

Председник Општине Рума Слађан Манчић и начелник Општинске управе Душан Љубишић обишли су данас радове у улици 15. август где је почело постављање првог слоја асфалта.

"Данас се поставља први слој у делу улице 15. август који се протеже између Орловићеве и Иришке улице. После тога креће, како кажу извођачи, издизање шахти, па уређење раскрснице и затим се финишира завршни слој асфалта. Надамо се да ће све бити завршено у наредних десетак дана, буквално комплетна траса и једне и друге улице, дакле, пре уговореног рока од 14. јула", изјавио је председник Манчић, захваливши се грађанима на стрпљењу.

"Посао је био обиман. Комплексни подземни радови, исто тако и надземни, али стрпљење ће се исплатити, имаћемо уређене улице, проширеног коловоза, на радост не само житеља ових улица, него и свих оних који пролазе овуда. Улица 15. мај је већ завршена до раскрснице са улицом 27.октобра, све је обележено сигнализацијом. Од 27.октобра идемо са финим асфалтом до Орловићеве, па од Орловићеве до Иришке и у наредних 10 дана ће све бити завршено", рекао је први човек румске локалне самоуправе.
donor
donor
donor
donor