img

Вести

Пројектна активност Ерасмус+ округли сто

img

Print

Представници Службе за привреду, локални и економски развој Општине Ириг имали су прилику јуче да се упознају са активностима P.R.I.D.E. “Policies for Roma inclusive Dimension in Europe“ из програма Ерасмус+.

Партнери на пројекту - Општина Рума, коју представља Јасмина Стојанац Зорић и удружење “Стил младих” испред кога су говориле Ивана Станковић и Даниела Васић представиле су циљ и активности пројекта и приближили програм Ерасмус+ колегама из суседне општине.

На округлом столу се разговарало о досадашњим активностима, упоређени су планови рада на инклузији Рома у систему две општине и направљено је поређење са активностима других партнера на пројекту. Ова активност једна је у низу активности које предстоје у наредном периоду, сложиле су се представнице партнерских институција и навеле да је веома битно обухватити што већи круг сарадника и корисника у дељењу резултата пројекта који се тренутно реализује. Добар и предан рад представника румске општине као и професионална сарадња са удружењем “Стил младих” осигурава све наредне пројектне активности.
donor
donor
donor
donor