img

Вести

Давор Штефанек посетио Руму, боља сарадња са Спортским савезом

img

Print

Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић посетили су јуче Спортски савез Општине Рума. Штефанек и Маринковић су том приликом одржали састанак са генералним секретаром Савеза спортова Општине Рума Милошем Марковићем и његовим сарадницима.

Тема састанка је била побољшање услова у спорту, а прослављени српски спортиста и златни олимпијац Давор Штефанек представио је на састанку акције Спортског савеза Србије и позвао Румљане да узму учешће.

"Надамо се да ће Рума прикључити некој од бројних акција Спортског савеза Србије. Да ли ће то бити Мали сајам спорта, акција Буди здрава - вежбај са нама, Сеоске игре Спортског савеза Србије или Спорт у полицији, само треба да изаберу и да се максимално посвете свом послу како би становницима ове општине, како младим тако и старим обезбедили више могућности за бављење спортом, рекреацијом, а све у циљу здравијег начина живота", поручио је Штефанек.

Генерални секретар Савеза Спортова Општине Рума Милош Марковић се захвалио на посети челним људима Спортског савеза Србије и оценио да има доста простора за још интензивнију сарадњу.

"Спортски савез Србије нуди много добрих и квалитетних акција у које можемо да се укључимо. Стога верујем да ће сарадња у будућности бити још боља. Све оне добре сугестије које смо чули на састанку уврстићемо у програм рада и ускладити га са радом Спортског савеза Србије", рекао је Марковић.
donor
donor
donor
donor