img

Вести

Неверне бебе и Цакана певају на дочеку српске Нове године у Руми

img

Print

За грађане Општине Рума и ове, као и претходних година, уприличен је концерт поводом прославе дочека православне Нове године.

Румљани ће популарну српску Нову годину на Градском тргу дочекати уз песме Драгице Радосављевић Цакане и рок бенда „Неверне бебе“.

Према програму, пред публиком ће прво наступити у 21 сат и 30 минута румски „Боца бенд“ а потом, после 22 часа, популарна фолк певачица Цакана која ће се са Румљанима, али и свима онима који у Руму дођу на овај концерт, дружити до 23.10 часова. У трећем делу концерта, на бину излазе „Неверне бебе“ чији ће концерт трајати до сат после поноћи. Традиционално, у поноћ ће свештеници Православне црквене општине Рума служити молебан за Нову годину, а потом је предвиђен и ватромет.

Важно обавештење:

Као и претходне године повешће се пажња о забрани употребе пиротехничких средстава, стаклене амбалаже и личног наоружања у зони одржавања концерта због заштите грађана и несметаног одржавања концерта.

Стога, биће постављени пунктови где ће се вршити контрола и одузимати недозвољена средства. Зарад личне безбедности и безбедности свих нас као и ради потпунијег утиска приликом праћења концерта, моле се грађани да имају разумевања за овакав поступак, а све токако бисмо избегли евентуалне непријатности.

Такође, важно је и напоменути да ће на дан концерта следеће улице, у периоду одржавања концерта, од 20.30 до 1.30 иза поноћи, бити затворене за јавни саобраћај:

Улица Орловићева, од Главне улице до улице 15. маја.

Улица Главна, од Партизанске до Трга ослобођења.

Улица Вељко Дугошевић, од Улице 27. октобра до Орловићеве улице.

Улица Железничка, од Главне улице до Улице ЈНА.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Јавне набавке
  • Конкурси за пројекте
  • Енергетски угрожен купац
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor