img

Вести

Спортски викенд у знаку победа румских клубова

img

Print

ОК "Визура" Рума наставља победнички низ у мечевима које игра у Руми. Шампионке Србије су савладале екипу "Динама" из Панчева максималним резултатом 3:0. Тренер "Визуре" Дејан Десница се захвалио румској публици на подршци и напоменуо да екипа из меча у меч диже форму, те да ће одбојкашице бити спремне за предстојеће наступе у Лиги шампиона.

Победе ређају и одбојкашице ЖОК "Рума". Румљанке су, такође у Спортском центру Рума, савладале "Младост" из Нове Пазове резултатом 3:0.

Успешни као домаћини били су и кошаркаши "Словена". Румљани су у 6. колу "МРЛ Север" савладали екипу "Ветерника" резултатом 79:76. Након шест утакмица румски кошаркаши имају половичан скор, по три победе и пораза, довољно за средину табеле.

Рукометашице "Словена" су славиле у 7. колу "Прве лиге север". Румске рукометашице су декласирале "Раднички" у Бајмоку резултатом 33:10. Ово је била седма првенствена победа "Словена" и румски клуб суверено држи прву позицију на табели.

Након прошлонедељне победе куглашице "Срема" из Руме су у овом колу "Супер лиге Србија" поражене од екипе "Кристала". У интерним бодовима било је 5:3 за "Кристал".

Куглаши "Словена" су у "Другој војвођанској лиги" рутински са 8:0 славили над екипом "Јунаковић Пригревица".

Фудбалери "Првог маја" су декласирали "Љуково" у 11. колу "Сремске лиге" . Румљани су тријумфовали резултатом 7:0. У дуелима румских екипа Хртковци су као домаћини поражени од "Борца" из Кленка резултатом 3:1, док је "Словен" поражен од путиначког "ПСК-а" резултатом 3:0. "Партизан" из Витојеваца је поражен минималним резултатом 1:0 на свом стадиону од "Слободе" из Доњег Товарника.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Јавне набавке
  • Конкурси за пројекте
  • Енергетски угрожен купац
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor