img

Вести

Да сви имају идентичне услове за живот - Реализована три пројекта у Добринцима

img

Print

Широм Општине Рума настављају се бројни пројекти на уређењу месних заједница и стварању бољих услова за живот.

Председница Општине Рума Александра Ћирић обишла је Добринце где су у кратком временском периоду реализована три пројекта, изразивши задовољство што се  планирани пројекти у месним заједницама завршавају на време.

"У Добринцима смо обишли месну заједницу где су завршени радови на уређењу простора, као и фискултурну салу коју користи ОШ "Иво Лоле Рибар" Добринци. Ови радови су обухватали уређење фасаде, кречење, глетовање, нове електро инсталације и уградњу ПВЦ столарије, за шта је из буџета општине издвојен износ од 2.500.000  динара са ПДВ-ом. Сада ће ученици ове школе имати одличне услове за наставу и додатне спортско - рекреативне програме", изјавила је председница Ћирић.

Такође, у Добринцима је кроз пројекат "Партиципативно буџетирање" постављено ново дечије игралиште које садржи мултифункционални комплекс – тобоган кулу са пењалицом и љуљашкама, клацкалицу, клупу, кантицу за одлагање смећа и инфо таблу, а тај пројекат вредан је 1.678.152 динара са ПДВ-ом.

"Желимо да сви наши суграђани имају идентичне услове за живот, а ми ћемо се потрудити да им оваквим пројектима, улагањем и иновацијама, омогућимо што боље услове живота", нагласила је председница Ћирић.
donor
donor
donor
donor