img

Вести

Нови клавир за ђаке Музичке школе

img

Print

Основна музичка школа "Теодор Тоша Андрејевић" синоћ је организовала годишњи свечани концерт како би прославила успехе својих ученика.

Ученици Музичке школе традиционално нижу успехе како на републичким, тако и на међународним такмичењима. Општина Рума подржава младе и њихов успех, те како би се побољшали услови наставе и подстакао даљи напредак ученика, ове недеље је музичкој школи испоручен нови концертни клавир марке "Yамаха" вредности 1.700.000 динара.

„Као што смо и обећали, ми ћемо гледати да обезбедимо и да покријемо све сегменте живота наших суграђана нашим буџетом, тако да улажемо равномерно свуда тамо где је помоћ нас као општине и одговорне локалне самоуправе потребна. ОМШ „Теодор Тоша Андрејевић“ се још у јануару нама обратили за помоћ, питали су какве су могућности да добију концертни клавир пошто нису имали сами могућност да издвоје средства. Ми смо наравно одмах издвојили средства за куповину овог концертног клавира у износу од 1.700.000 динара. Настојимо да и Музичкој школи омогућимо што боље и квалитетније услове, како за наставнике тако и за њихове ђаке. Овај клавир неће бити само поклон Музичкој школи, бећ ће овде стајати у холу Културног центра тако да ће и Културни центар моћи да га користи за своје потребе, за свечаности као што су Чај у 8, музички програм и остали пријеми“, изјавила је Александра Ћирић, председница Општине Рума.
donor
donor
donor
donor