img

Вести

Почетак сезоне на базену "Борковац"

img

Print

Купалишна сезона на базену „Борковац“ почела је данас. Прва три дана биће бесплатан улаз за све посетиоце. Базен „Борковац“ је спремио низ погодности за посетиоце, снижене цене карата радним данима у односу на претходне године, сваког понедељка биће бесплатан улаз за децу до 12 година.

За разлику од претходних година ове године смо припремили много богатији и садржајнији програм за посетиоце и цене су доста приступачније, рекла је председница Општине Рума, Александра Ћирић, приликом данашњег обиласка базена.

"Биће организовано ноћно купање, школа пливања за сву децу, потом имамо богате садржаје спортског карактера, од краја јуна биће и отворен камп за децу повратак природи, биће организоване летње игре, текбол, стони тенис, кошарка, одбојка, богат спортски и рекреативни садржај за све посетиоце. Такође, ове године су цене драстично ниже у односу на претходну годину, а када поредимо са осталим базенима у околним градовима и општинама, врло су конкурентне цене. Базен је у потпуности припремљен за купалишну сезону, вода је провереног квалитета, проверене температуре, као и сваке године имамо организоване спасилачке службе, окречене су трибине, све је очишћено, прилагођено купалишној сезони и све је чисто и безбедно за купање и уживање", изјавила је председница Ћирић.

Сви припремни радови су завршени на време, имамо потписане уговоре са службама које ће обављати спашавање, обезбеђење, дакле све што је неопходно да би базен функционисао беспрекорно и да би био безбедан за наше купаче, каже директор Спортског центра Рума, Игор Дамјанчук.

"Ове сезоне смо решили да изађемо у сусрет нашим посетиоцима па смо радним данима смањили цене улазница, очекујемо да ће то наићи на добар одјек међу свим људима који воле да користе услуге нашег базена и да ћемо можда имати још више посетилаца него прошле године. Прошле године смо имали 35 хиљада посетилаца, што је био рекорд, трудићемо се свим снагама да га ове године надмашимо", изјавио је Дамјанчук и додао да ће крајем јуна бити монтирани терен за баскет, одбојку, текбол и стони тенис.
donor
donor
donor
donor