img

Вести

Одлука о додели стипендија спортистима у 2022. години

img

Print

По предлогу Комисије за доделу стипендија спортистима, а у складу са буџетом Општине Рума за 2022. годину председница Општине Рума донела је Одлуку о додели стипендија спортистима у 2022. години.

Додељује се укупно 13 стипендија спортистима и то 9 онима који су остварили спортски успех у 2021. години, у категорији појединачног и колективног спорта, у конкуренцији кадета, јуниора или сениора и 4 стипендије успешним спортистима из категорије екипног олимпијског спорта који се такмиче у конкуренцији кадета, јуниора или сениора.

Спортске стипендије су добили: Катарина Орловић (џудо), Филип Чарнописки (атлетика), Миона Бошковић (триатлон), Стефан Зубовић (џудо), Немања Бјелић (џудо), Јована Мушицки (теквондо), Стефан Симић (џудо), Немања Стричић (атлетика), Гордана Топић (теквондо), Немања Ћорковић (КК "Словен" Рума), Тијана Оташевић (ЖОК "Рума" Рума), Јелена Вукмирић (РК "Рума" Рума) и Срђан Цветковић (ФК "1. мај" Рума).

Стипендија се додељује у трајању од десет месеци, почев од 1.3.2022. до 31.12.2022. године, у износу од 8 400 динара месечно.

Преузмите Одлуку
donor
donor
donor
donor