img

Вести

Уређење тротоара на најфреквентнијим местима у граду

img

Print

Oслушкујући потребе наших суграђана локална самоуправа започела је прву фазу реконструкције Железничке улице у Руми, која подразумева уређење тротоара од угла улице ЈНА до угла улице Станка Пауновић Вељка.

Председница Општине Рума Александра Ћирић и начелник Општинске управе Душан Љубишић обишли су данас радове у Железничкој  улици најавивши нова улагања у путну инфраструктуру.

"Настављамо и даље реконструкцију и путева, уопште целокупне инфраструктуре на територији наше општине, путна механизација биће ангажована и у другим улицама. Оно што нам прво следи, већ од наредне седмице, јесте асфалтирање целокупне Железничке улице. Ово је само један почетак великих радова на улепшавању и уређењу наше Руме", изјавила је председница Ћирић.

Са радовима у Железничкој улици паралелно се одвијају и они на уређењу тротоара у ЈНА улици на почетку саме Градске пијаце и испред Поште.

"Тротоари су били у веома лошем стању, одлучили смо да у склопу реконструкције тротара у Железничкој улици урадимо и реконструкцију тротоара испред Поште и испред Градске пијаце тако да ће наши суграђани на почетку пролећа имати већ уређене тротоаре на најфреквентнијим местима у граду", казала је Александра Ћирић.
donor
donor
donor
donor