img

Вести

Почела реконструкција пута Рума - Голубинци

img

Print

-Драги суграђани,

Рума се сваким даном мења на боље! Обишла сам сва села, све путеве и јасно ми је да сви заједно заслужујемо зеленију, чистију и напреднију Руму! То сам и обећала пре 3 месеца када сам ступила на позицију председника општине.

Драго ми је што смо за кратко време успели да покренемо много пројеката који су годинама чекали нека боља времена и неке боље људе.

Данас сам са сарадницима обишла радове на реконструкцији деонице државног пута Рума - Голубинци, пута који је био у катастрофалном стању због фреквенције саобраћаја и тежине камиона који свакодневно пролазе кроз наша два села Жарковца и Путинце.

У разговору са становницима Жарковаца, Путинаца, Малих Радинаца и Доњих Петроваца схватила сам да им пут у Руму представља праву муку. Убрзано смо почели да припремамо документацију и само два месеца касније Путеви Србије су издвојили преко 550 милиона динара како би Сремпут могао да почне рехабилитацију овог путног правца.

Пре неколико дана председник Републике Србије Александар Вучић пред пет хиљада наших суграђана истакао је да ће Рума бити идеално место за живот! Управо захваљући подршци председника Вучића и Владе Републике Србије Рума сваким даном постаје идеално место за живот!

Председница Општине Рума

Александра Ћирић
donor
donor
donor
donor