img

Вести

Асфалтирање улице Владе Обрадовића Каменог

img

Print

Повољни временски услови искоришћени су за почетак реализације пројекта текућег одржавања путне инфраструктуре.

Тим поводом председница Општине Рума Александра Ћирић и начелник Општинске управе Душан Љубишић обишли су данас радове на асфалтирању улице Владе Обрадовића Каменог у Руми.

"Ослушкујемо потребе наших суграђана тако да смо са првим лепим временом кренули у даље уређење и сређивање нашег града, наше Руме. Дошла је на ред и ова улица Владе Обрадовића Каменог. Овде је асфалт био у веома лошем стању и становници ове улице су нам се већ неколико пута обраћали да реагујемо. То смо и учинили, из општинског буџета смо издвојили 1,7 милиона динара за асфалтирање односно пресвлачење ове улице, али ово није крај, настављамо даље да сређујемо како Руму тако и сеоске месне заједнице", изјавила је председница Ћирић најавивши радове и у оближњој Железничкој улици.

"У наредном периоду ћемо већу пажњу посветити уређењу Железничке улице. Поред тога што је ЈП "Комуналац" већ кренуо у уређење алеје кестена, Општина Рума, односно ЈП "Водовод", ће са новом скип машином започети копање и чишћење канала у тој улици. Затим ћемо у току пролећа пресвући и асфалт у Железничкој улици. Настављамо са свим најављеним активностима, оно што смо обећали грађанима то и испуњавамо", поручила је председница Општине Рума.
donor
donor
donor
donor