img

Вести

Подељени пакетићи и у Добринцима

img

Print

Обиласком Добринаца настављена је акција поделе пакетића свим малишанима румске општине старости од једне до 10 година. Председница Општине Рума, Александра Ћирић, заједно са сарадницима обишла је и ово село где је у фискултурној сали основне школе подељено чак 180 пакетића за децу из овог села.

Подсетимо, први пут ове године Општина Рума се определила за још један вид подршке деци, а то је да преко 4.000 малишана старости до десет година добије новогодишње пакетиће.

"Настављамо праксу поделе пакетића коју смо обећали. Сва деца са територије Општине Рума добијају пакетиће, узраста од прве до десете године. Ми настављамо и овим празничним данима пред Божић, у време када сви у својим домовима славимо и када желимо још више да обрадујемо децу", изјавила је председница Александра Ћирић, истакавши да су Добринци једно од села са више деце, чак 180 узраста до десет година, што представља праву радост за све.

Акција ће се наставити и у наредним данима у свим селима у којима до сада није била организована подела пакетића, како би они стигли до сваког детета. Председница Ћирић истакла је да је ово само део подршке породици и деци, поред бесплатних вртића, уџбеника, превоза и слично, и даће се такви видови подстицаја наставити и у будућности. 
donor
donor
donor
donor